“Tak Percaya Tak Apa, Allah Tau,”- Staf KFC Balas Balik ‘Nota’ Customer Buat Ramai Terhibur

Bila sebut tentang beli makanan menerusi pesanan penghantaran mesti ramai yang ada pengalaman tersendiri. Ada yang suka dan ada juga yang duka.

Tak kurang juga dengan kisah wanita ini, Rosnani Zakariah berkongsi pengalaman yang melucukan dengan salah seorang staff KFC apabila membalas nota wanita ini dalam nada yang terhibur.

Kata wanita ini, dia sengjaa menulis nota pesanan tersebut dan tidak menyangka pekerja tersebut membalasnya.

Ni memang tak jadi masak… sebab beli je.. tapi tak kire.. nak kongsi jugakk..

She really made my day.

Aku saje try promo code yg Foodpanda bagi.. disamping trick yg aku tgk viral kat Facebook tu. Since aku suka makan dada aku guna la statement…

“Nak isi dada yang besar, tak de tak pe, Allah tau. Nak extra sos chili thai”.. which is aku tau mmg confirm tak de sos chili thai pun dalam list..

Guess what? It’s working babe.. it is working.. haha.. the best part was they did reply to me ….. eh korang tengok la ape mesej dorang bagi kat gambar.

Thanks to staff KFC yang rajin balas note yang aku letak tu..

P/s: ayam aku dapat memang besar-besar tapak tangan weh.. 1 pun susah nak habis.

Leave a reply "“Tak Percaya Tak Apa, Allah Tau,”- Staf KFC Balas Balik ‘Nota’ Customer Buat Ramai Terhibur"

Author: 
author