Rpat Sejak Umur 15 tahun Bertun4ng Sblm Masuk AF Dan Skrg Diddy Hirdy K0ngsi Kisah Cinta M4ti

K0ngsi sedikit sisi perib4dinya, penyanyi yang lahlr daripada program r3aliti Akademi Fant4sia musim keempat, Diddy Hirdy mengenang kembali saat-saat dia di Akademi Fan4asia.

Sedutan daripada pr0gram tersebut dik0ngsikannya di IGTV Instagr4m miliknya dengan tajuk ‘Clnta M4tl’.

Sedikit sedutan Konsert AFMasuk AF4. Rasanya AF musim keempat sahaja yang ada buat macam ini.

“Panggil students yang dah terkeluar untuk bertanding semula di peringkat semifinal untuk merebut satu tempat ke final bersama pelajar-pelajar yang masih bertahan di Akademi.

“Masa ni dah pecah r4hsia sangat dah yang saya dah bertvnang.

“Bila dah terkeluar dan berjumpa press, memang payah la nak sembunyi-sembunyi lagi dah status tu.

“Ada juga sedutan temubual bersama Yasmin Hani untuk Rancangan [email protected] kalau tak silap.

“(Saya jadi guest artist bersama Ratu Jazz Negara, Datuk Sheila Majid dan memang gemvruhnya tak boleh cakap!),” tulis Diddy mengingat kembali.

Menurut Diddy, dalam temu bual bersama pengacara Yasmin Hani ketika itu, dia turut ditanya tentang status pertunangannya dan diberi nasihat yang berharga untuk dirinya.

“Alhamdulilah, pada ketika ini, saya masih dengan tvnang saya tu yang sebelumnya dah berkawan rapat sejak kami berumur 15 tahun lagi dan sekarang

“dah saya jadikan isteri yang s4h selama 11 tahun dan juga menjadi ibu kepada dua anak saya.

“Bila tengok video ni, jauh dah perjalanan kami bersama, segala susah senang dah kami harungi.

“Dah masak sangat dengan per4ngai masing-masing.

“Doakan semoga kasih sayang cinta kami berpanjangan sehingga ke syurga,” tulis Diddy lagi.

Diddy atau nama sebenarnya Syamsul Hirdy Muhid bertunang pada usia 20 tahun dan berkahwin pada usia 25 tahun bersama Ellen Nor Azah Musa.

Pasangan tersebut dikurniakan dengan dua orang cahaya mata, Jauza dan Abid yang dilahirkan di Glasgow, Scotland.

Leave a reply "Rpat Sejak Umur 15 tahun Bertun4ng Sblm Masuk AF Dan Skrg Diddy Hirdy K0ngsi Kisah Cinta M4ti"

Author: 
author