“Laki Bi4wak Hidup Pun X T4han”- Fara Mendoza, Anju Kembali Bercak4ran Isu Pencer4ian

Bagi mereka yang mengikuti perkembangan selebriti tempatan pasti sudah mengetahui bahawa pelakon Fara Mendoza pernah ‘per4ng mulut’ di media sosial bersama dengan pelakon Zarina Anjoulie.

Bermacam-macam isu yang menjadi pvnca mereka berdua berg4duh sehingga membuatkan Fara berjaya dalam kes sam4n m4lu terhadap Zarina atau lebih mesra dipanggil Anju.

Kini, mereka berdua sekali lagi berca4aran apabila Fara mula memuat naik beberapa foto perlian di Instagram story berkenaan isu pencer4ian Anju.

“Laki bi4wak hidup pun tak t4han dengan hang! Jangan kata lelaki keje bagus, yang tak keje pun cabvt lari. Hang laki bini kenal pun sebab tubuhkan Telegram f1tn4h aku. Hang fikir bila hang kawin hang akan bahagia ke?”

Instagram story berkenaan seakan-akan tepat ditujukan kepada Anju memandangkan ketika ini sedang hangat diperkatakan tentang kes pencer4iannya yang mengejvtkan itu.

Tak mahu terus mendiamkan diri, Anju turut menyel4r kenyataan tersebut mengatakan Fara sanggup berlakon kononnya majlis hari lahirnya yang diadakan di Pulau Pinang itu dir4ncang oleh teman lelakinya.

Namun dalam masa yang sama, Anju ada memuat naik satu IGTV menjelaskan sebab utama mengapa beliau mengambil keputusan untuk memberitahu kepada umum mengenai kisah rumah tangganya walaupun ada yang mempers0alkan tindakannya itu.

“First of all, netizen tak booh. Aku bukan orang biasa yang tak ada siapa kenal, aku Zarina Anjoulie yang orang kenal. It’s part of my life untuk share semua benda dengan korang (followers) aku semua. End of the day orang tahu jugak aku bercer4i! Untuk aku lagi m4lu kalau aku f4ke kebahagiaan hidup aku. Ini hidup dan perasaan aku, l4ntak la orang nak cakap apa pun.”

Harap-harap isu berc4kar kali ini hanya akan terjadi di dalam laman sosial sahaja dan tidak dibawa ke luar sehingga menjadi kes s4man seperti sebelum ini.

Leave a reply "“Laki Bi4wak Hidup Pun X T4han”- Fara Mendoza, Anju Kembali Bercak4ran Isu Pencer4ian"

Author: 
author