Jatvh cinta pandang pertama di GV7, Bad Indigo & Ashira nik4h Mac ini

218 views

Siapa sangka pertemuan di program Gegar Vaganza musim ketujuh (GV7) pada Oktober lalu membawa Bad Indigo dan Ashira ke jenjang pelamin.

Menurut Bad atau nama sebenarnya, Badrul Izhan Yeop Abdullah, 46, Hampir 10 tahun menduda, Bad meng4kui jatvh cinta pada Ashira saat kali pertama bertentang mata.

“Kali pertama berjumpa Ashira, hati saya terus jatvh cinta pandang pertama kepadanya. Kami mula berkenalan ketika sama-sama menyertai Gegar Vaganza tahun lalu dan daripada situ kami jadi r4pat dan saling bertukar nombor telefon.

“S1kap kelakar dan penyayang Ashira merupakan antara sebab saya jadi lagi terp4ut padanya. Bukan sahaja dengan saya, dengan orang lain pun saya nampak dia seorang yang sangat mengambil berat,” katanya.

Bad dan ahli kumpulan Indigo, Zam dan Shah.

Enggan menunggu lama, Bad juga berkata dia sudah bersedia untuk memperisterikan Ashira atau nama sebenarnya, Sharifah Nur Ashira Syed Abdul Aziz, 36 selewat-lewatnya pada Mac ini.

Kali pertama berjumpa Ashira, hati saya terus jatvh cinta pandang pertama padanya.

Bad yang mempunyai sepasang cahaya mata berkata anak-anaknya menerima baik kehadiran Ashira.

Ashira bersama anaknya, Megat Shazril.

“Kami dah hantar borang perm0honan n1kah secara online dan sekarang tunggu jawapan daripada JAIS. Sekiranya terdapat kek0songan slot pada bulan Mac nanti.

“Alhamdulillah, kedua-dua anak saya mempunyai hubungan yang baik dan rapat dengan Ashira begitu juga saya dengan anaknya,”

Bad sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga pada 2007 namun bercer4i tiga tahun kemudian. Hasil perkahwinan, dia dikurniakan sepasang cahaya mata, Rayyan, 12, dan Rania, 11 tahun.

Manakala Ashira merupakan ibu tunggal dan mempunyai seorang anak lelaki, Megat Shazril Haziq Hadi yang kini berusia 15 tahun.

Nama Ashira sebelum ini h4ngat diperkatakan selepas dia berk0ngsi cerita pernah dih4lau kerana g4gal membayar sewa rumah disebabkan tiada pendapatan.

Hal itu berlaku sehari selepas dia mengetahui dirinya layak menyertai program GV7, tahun lalu.

Leave a reply "Jatvh cinta pandang pertama di GV7, Bad Indigo & Ashira nik4h Mac ini"

Author: 
author