Lama Tak Dapat Nafkah Batin Suami Buatkan Isteri Tergamak Cabul Anak 2 Tahun

Sedih bila dengar ada berlaku perkara macam ni dalam dunia ni. Kejadian yang berlaku di Indonesia ini mendapati seorang ibu kandung sanggup mencabul anak lelakinya sendiri yang beru berusia 2 tahun.Sedih bila dengar ada berlaku perkara macam ni dalam dunia ni. Kejadian yang berlaku di Indonesia ini mendapati seorang ibu kandung sanggup mencabul anak lelakinya sendiri yang beru berusia 2 tahun.

Tidak cukup dengan itu, ibu ini rakam pula perbuatan terkutuk tu untuk dihantar kepada suaminya.Kejadian ini dilaporkan iNews Indonesia dan wanita terbabit telah berjaya ditahan pihak polis.Menurut laporan, suami wanita terbabit tinggal bersama isteri pertama di Pulau Lombok dan tidak dapat pulang ke rumah isteri kedua akibat Covid-19. Ini menjadi alasan mengapa dia melakukan perbuatan terkutuk itu sebagai tanda menginginkan’nafkah batin’ daripada suaminya.

Video yang disimpannya bagaimanapun terbongkar selepas diketahui anaknya yang lain dan kemudian diketahui pula ahli keluarga terdekat yang akhirnya membuat keputusan untuk melaporkan kepada polis.Suspek akan disabitkan atas Undang-Undang Perlindungan Kanak-Kanak dan jika didapati bersalah boleh dihukum maksimum 15 tahun penjara dengan denda maksimum lima ribu juta rupiah.

 

Leave a reply "Lama Tak Dapat Nafkah Batin Suami Buatkan Isteri Tergamak Cabul Anak 2 Tahun"

Author: 
author