Lagi Kisah Manusia BerDiNA Binatang Bvas

300 views

TELOK KEMANG 2 Feb. – Dipvkul dengan tali pinggang yang biasa digunakan oleh tenter4, dit3ndang dan dipij4k hingga terk3ncing adalah az4b yang ditanggvng murid Sekolah Kebangsaan Lukut di sini, Nur Aina Nabihah Muhammad Abdullah sebelum meningg4l dunia malam kelmarin.

M4ngsa juga pernah dipvkul menggunakan sebuah bangku kecil plastik.

Ketua Polis Daerah Port Dickson, Superintenden Zainudin Ahmad berkata, pend3raan yang sukar dibayangkan oleh manusia yang berfikiran w4ras itu kini sedang disiasat dengan teliti oleh pasukan siasatan polis.

Katanya, perbuatan itu terdedah dalam siasatan awal polis terhadap bapa kandung dan ibu tiri Nur Aina Nabihah yang kini dit4han r3man selama 7 hari mulai hari ini.

“Berdasarkan pengakuan awal svspek, pada malam kejadian dia telah bertindak memvkul anaknya dengan tali pinggang yang biasa digunakan oleh tenter4, men3ndang anaknya dan memij4knya hingga terk3ncing.

“Svspek juga membuat pengakuan awal pernah memvkul si m4ti menggunakan sebuah bangku plastik kecil,” katanya di sini hari ini.

Kedua-dua svspek berusia 38 dan 34 tahun itu telah dibawa ke rumah sewa mereka di Taman Vista Jaya, Lukut tengah hari tadi bagi membolehkan polis menjalankan pem3riksaan di lokasi m4ngsa telah did3ra.