(Video) Macam Dalam GTA, Viral Geng Abang ‘Truckers’ Pakat Sekat Jalan, Bantu Polis Tahan Kereta Dipercayai Dipandu Penjenayah

Semalam tular satu kejadian kejar di Lebuhraya Utara Selatan yang melibatkan sebuah kereta dengan pihak polis.Bagaikan suasana dalam game ‘GTA’, aksi kejar antara polis dan individu tersebut turut mendapat perhatian geng-geng pemandu lori.

Walaupun agak jauh individu tersebut cuba dipercayai cuba melarikan diri daripada ditangkap, namun usaha keras polis berjaya menahan kereta berkenaan.Menariknya, operasi ini berjaya kerana mendapat bantuan dan kerjasama bersama geng pemandu lori serta pengguna jalan raya yang lain.Mari ikuti perkongsian oleh laman Facebook Cawangan MPV Kluang di bawah ini.

Terima kasih saya ucapkan kepada abam2 #truckersmalaysia dan semua pengguna Lebuhraya Utara Selatan dari Johor Bahru hingga di KM58 Arah Utara jam 1935hrs yang bekerjasama dengan kami & ‘Team Trafik BA’ VFN 1194 buat ‘Charlie Oscar’ sehingga terperangkapnya penjenayah yang dikejar oleh team MPV JBS & lain-lain MPV.

Tahniah juga kami ucapkan buat incharge Kpl Trafik dari BA tu tak perasan nama dia & Kpl Azman JH782 yang memberanikan diri berdepan dengan penjenayah tersebut. Kami #salutespring buat abam-abam truckers, abam-abam lori dan semua yang terlibat menjayakan penangkapannya.

Leave a reply "(Video) Macam Dalam GTA, Viral Geng Abang ‘Truckers’ Pakat Sekat Jalan, Bantu Polis Tahan Kereta Dipercayai Dipandu Penjenayah"

Author: 
author